Casa Corpului Didactic a Județului Bistrița-Năsăud în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud și Școala Gimnazială „Avram Iancu” Bistrița  organizează dezbaterea „Basarabia – ținut al României Mari”, activitate cuprinsă în oferta de programe de formare continuă, proiecte și activități a CCD BN  pentru anul școlar 2020-2021 și care are drept grup țintă cadrele didactice, membri ai comunității locale.
Activitatea se va desfășura în data de 27 martie 2021, ora 10.00, sub formă de webinar (prin Google Meet), pe platforma G Suite for Education activă pe domeniul ccdbn.ro al CCD BN.

      Înscrierea la activitate se face până la data de 25.03.2021, ora 14.00 prin completarea formularului de înscriere (link de înscriere: https://docs.google.com/forms/d/1muSU6X6TVsro9WQBKBOFC49G-HUG2e_JmZTkIFrpkkk/edit). 
      În baza înscrierilor, CCD BN va crea conturi pentru participanți iar conectarea la activitate a participanților se va face de pe conturile create (adrese de email pe platforma ccdbn.ro ).  Raportul de prezență generat de platforma  G Suite for Education va sta la baza certificării (eliberarea de adeverințe ).
Informații suplimentare: Bogdan Doina-Marilena, profesor metodist CCD BN, telefon: 072238161.