Dragi elevi și părinți,

Se pare că „13” a devenit număr cu noroc în acest an, fiindcă ne întâlnim cu toții la școală luni, 13.09.2021. Într-adevăr, încă nu am scăpat de regulile impuse de situația epidemiologică, dar măcar mergem cu mic, cu mare la școală, după cum urmează:

  • Începând cu ora 8:00, la intervale de câte zece minute, cei din clasele I, a II-a, respectiv a IV-a vor fi întâmpinați și conduși în clase de către doamnele învățătoare.
  • Începând cu ora 09:00, elevii din clasele pregătitoare (alături de părinți) și a V-a (fără părinți), adică cei aflați la început de ciclu școlar vor participa în curtea mare a școlii la un scurt moment de „Bun venit!”, apoi își vor cunoaște mai bine învățătorii și diriginții în sălile de clasă.
  • Începând cu ora 10:00, la intervale de câte zece minute, cei din clasele a III-a, a VI-a, a VII-a, respectiv a VIII-a vor veni în curtea școlii de unde vor fi preluați de către conducătorii de clase.

Accesul în curtea școlii și în sălile de curs se va face prin locurile arondate fiecărei clase și transmise de către învățători și diriginți, respectând regulile impuse de situația epidemiologică (păstrarea distanței, purtarea măștii de protecție, dezinfectarea mâinilor).

Vă așteptăm cu zâmbetul pe buze și vă dorim un an senin!